Gépi földmunka BudapestBobcat bérlés árgépi földmunka árak m3 Ma Vince névnap van. KertépítésNyitó oldal   Kertépítés keresőKapcsolat, elérhetőség   Honlap térképHonlap térkép   
 
   
  
 e-mail: kapcsolat@gartnerkert.hu     Keresés        
Vissza: http://gartnerkert.hu/
   // www.gartnerkert.hu / Bemutatkozás / Szolgáltatások / Öntözőrendszer / Automata öntözőrendszer tervezés, telepítés, öntözéstechnika szervízelés

Automata öntözőrendszer tervezés, telepítés, öntözéstechnika szervízelésIdõjárásunk egyre szélsõségesebb és kiszámíthatatlan.
Az intenzív kert fenttartásban elengedhetetlen szerepe van a rendszeres és egyenletes öntözésnek. Egy átlagos kis kert egyenletes és elégséges kézi belocsolása legalább 2-3 óra, nem beszélve a folyamatos „birkózásról” a slaggal, ami elakad, megtörik.

Ennek a feladatnak a terhét a rejtett automata öntözõrendszer veszi át.A különbözõ programok és szenzorok segítségével víztakarékos egyenletes öntözést tesz lehetõvé. Mivel rejtett nem akadályozza a kert használatát és akkor is „dolgozik”, ha hosszabb ideig nincsenek otthon. Cégünk 15 éve foglalkozik automata öntözõrendszer Rain-Bird, Hunter, tervezésével és telepítésével.
Az elmúlt évek tapasztalata azt bizonyítja, hogy egy jól kertre szabott öntözõrendszert csak kertészeti ismeretekkel, és komoly gyakorlattal rendelkezõ szakember tud építeni.

Általános szempont a tervezés során, hogy a kiemelkedõ szórófejek által beöntözött terület minden egyes pontját legalább 3 db, de adott esetben minimum 2 szórófej locsolja meg. Ezért amikor két árajánlatot hasonlít össze, feltétlenül nézze meg a mûszaki tartalmat, mert egy alul méretezett, nem kellõen lefedett területû, „olcsóbb” öntözõrendszer kidobott pénz! /Már építettünk át ilyen rendszereket.
 
 
úJ WEB OLDALUNK:                WWW.PROFIGARDEN.HU


rain-bird típusú öntözõrendszer szórófej ( spray, rotoros és impulzus szórófej )

automata öntözõrendszere szóró fejek ( spray szórófej, rotoros szórófej és impulzus szórófej ) Tovább »

rainbird mágnesszelepek

 

mágnesszelepek valve

Tovább »

automata öntözõ rendszer vezérlõ

automata öntözõ rendszer vezérlõ Tovább »

eső érzékelõ /rain-bird raincheck/


Az eső érzékelõ /Rain check/

Tovább »Oldal URL


 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.gartnerkert.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap | Kapcsolat

Copyright © 2005-2020 WWW.MAXELINE.HU Kft. | Keresőoptimalizálás, SEO, MXCMS