Gépi földmunka BudapestBobcat bérlés árgépi földmunka árak m3 Ma Vince névnap van. KertépítésNyitó oldal   Kertépítés keresőKapcsolat, elérhetőség   Honlap térképHonlap térkép   
 
   
  
 e-mail: kapcsolat@gartnerkert.hu     Keresés        
Vissza: http://gartnerkert.hu/
   // www.gartnerkert.hu / Bemutatkozás / Szolgáltatások / Öntözőrendszer / Automata öntözőrendszer tervezés, telepítés, öntözéstechnika szervízelés / eső érzékelõ /rain-bird raincheck/

eső érzékelõ /rain-bird raincheck/


Az esõ érzékelõ /Rain check/ feladata , hogy megakadályozza az öntözést, ha elég mennyiségû csapadék esett. Természetes módon párolog el a víz belõle és ha nem lesz az esõnek utánpótlása, ismét engedélyezi az öntözõrendszer mükõdést. Érzékenysége állítható a leesett csapadék függvényében.
Elhelyezésénél ügyelnünk kell arra, hogy az esõ akadálytalanul beletudjon esni, viszont az automata öntözõrendszer ne tudja meglocsolni. Megfelelõ mükõdését úgy ellenõrizhetjük , hogy az érzékelõket megtöltjük vízzel és a öntözésvezérlõn keresztül megpróbáljuk elindítani a rendszert.
Akkor mükõdik helyesen, ha nem engedi elindulni az öntözõt. Hiba esetén keresse meg az öntözéstechnika kivitelezõjét vagy bennünket a 06/20-2-777-222 számon.


úJ WEB OLDALUNK
:                        WWW.PROFIGARDEN.HU
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://gartnerkert.hu/eso-erzekel-rain-bird-raincheck-69/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://gartnerkert.hu/doc69/

 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.gartnerkert.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap | Kapcsolat

Copyright © 2005-2020 WWW.MAXELINE.HU Kft. | Keresőoptimalizálás, SEO, MXCMS