Gépi földmunka BudapestBobcat bérlés árgépi földmunka árak m3 Ma Mózes, Botond névnap van. KertépítésNyitó oldal   Kertépítés keresőKapcsolat, elérhetőség   Honlap térképHonlap térkép   
 
   
  
 e-mail: kapcsolat@gartnerkert.hu     Keresés        
Vissza: http://gartnerkert.hu/
   // www.gartnerkert.hu / Szolgáltatások / Kertépítés-Kerttervezés / Kertépítés, parképítés, kerttervezés, kertfelmérés / Amennyiben a közel jövõben szeretne kertet építtetni, kérem gondoljon erre is!

Amennyiben a közel jövõben szeretne kertet építtetni, kérem gondoljon erre is!Tisztelt Érdeklödő!

Mire honlapunkat megtalálta, valószinüleg nagyon sok hasonló oldalt tekintett meg. Bizonyára észrevette, mint az élet más területén, ebben a témakörben is rengeteg szolgáltató van, ezért érdemes jól körül nézni.
Minden kertépítõnek ( már aki szívbõl végzi ezt a munkát ), kialakult stilusa van. Ezek jellemzõek rá, mert belsõ érzésvilágot fejeznek ki és ez látszódik a munkáikon.
Az általuk készített kertek hasonlóak lehetnek, de egyformák sohasem.
Ilyen ismertetõ jegyek többek között:

- az ívek alakja, lágysága
- gyep és növény felületek aránya az elrendezések
- a növények
- a sziklakertek formája
- a szint különbségek aránya
- a kert használhatósága stb...
És amit nehéz megfogalmazni az a kertnek a hangulata.

Én az általam tervezett és kivitelezett kertekben, igyekszem megvalósítani ezeket az érzéseket. Minden kertet úgy tervezek meg, mintha magamnak készíteném és ehhez idõ kell. Természetesen a megrendelõ igényeit messzemenően figyelembe veszem a szakmai követelmények határain belül. A kerttervezés nem az a tevékenység, amit gyorsan el lehet végezni, hiszen a végeredmény csak hosszú évek múlva látható. Éppen ezért fontos, hogy elég idõ legyen a tervezésre, egyeztetésre, árajánlat készítésre és megrendelés esetén a munka megkezdésének idõbeli betervezésére.
Mind a kerttervezés, mind a kertépítés idõigényes munka különösen azoknak, akik teljes vertikumában felvállalják a gépi földmunkától az automata öntözéstechnika beépítésén át a gyepszõnyeg fektetéséig.
Minden munkám a személyes irányításom alatt folyik, ezért a kerttervezés vagy az automata öntözõrendszer tervezés munkáját, csak ezek után tudom elvégezni. Továbbá azt a tényt is figyelembe kell venni, hogy a munkák, mérettõl függõen különbözõ ideig tartanak. Egy kertépítés lehet 2-3 hét, de akár több hónap is. Ezért amennyiben bennünket bízna meg pihenõkertjének a kivitelezésével, vagy bármilyen kerttel kapcsolatos munkával, kérem idõben keressen meg minket

Megtisztelõ figyelmét köszönve: Kállai Gábor /kertépítõ/ 06-20/ 2-777-222

úJ WEB OLDALUNK:                        WWW.PROFIGARDEN.HU
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://gartnerkert.hu/kertepites-kerttervezes-kert-felmeres-felujitas-kertek-kis-kert-epites-92/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://gartnerkert.hu/doc92/

 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.gartnerkert.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap | Kapcsolat

Copyright © 2005-2022 WWW.MAXELINE.HU Kft. | Keresőoptimalizálás, SEO, MXCMS