Gépi földmunka BudapestBobcat bérlés árgépi földmunka árak m3 Ma Vince névnap van. KertépítésNyitó oldal   Kertépítés keresőKapcsolat, elérhetőség   Honlap térképHonlap térkép   
 
   
  
 e-mail: kapcsolat@gartnerkert.hu     Keresés        
Vissza: http://gartnerkert.hu/
   // www.gartnerkert.hu / Szolgáltatások / Kertépítés-Kerttervezés / Kerti tó építés, csobogó építés, kerti vízesés / Víz a kertben, kerti tó, kerti patak, vízesés, csobogó, fürdõ tó

Víz a kertben, kerti tó, kerti patak, vízesés, csobogó, fürdõ tó

úJ WEB OLDALUNK:                WWW.PROFIGARDEN.HU

Aki már látott egy szépen megépített kerti tavat és hallotta a patak halk csobogását az, tudja, hogy kevés dolog képes az embert úgy megnyugtatni, mint a víz.

Ez az õsi elem már az emberiség kezdete óta meghatározó szerepet játszik életünkben és talán ebbõl ered misztikus vonzódásunk hozzá.

Egy csobogó, egy csörgedezõ patak, egy szökõkút, vagy a kerti tóban nyugodtan úszkáló halak az életet hozzák el a kertünkbe. A sekély vízben madarak fürdenek, miután sok száz esetleges kártevõtõl szabadították meg kertünket. Egy általunk készített közel 400 m2-es tónál figyeltük meg, amint egy 150-200 fõs fecske kolónia tanította inni a fiókákat. Õk is a természetes egyensúly nélkülözhetetlen részei. Ha tehetjük, segítsünk rajtuk.

Itt kell megemlíteni fürdõtavakat, amelyek napjainkban egyre népszerûbbek. A fürdõtavak ötvözik a kerti tó és medence elõnyeit. Természetes hatása mellett, kiválóan alkalmas hûsítõ fürdõzésre. Azoknak ajánlom akik kedvelik a természetes vízeket és nem ragaszkodnak a vegyszekkel elõállított "TISZTA" steril medence vízéhez. Nyugat Európában már évtizedek óta elterjedt az építése, de hazánkban, csak most kezd teret nyerni.

NAGYON FONTOS! Akár kerti tó, akár medence van a kertben az kis gyermekek számára könnyen veszély forrás lehet. Ezért mindenképpen fokozott figyelemmel kell lennünk, ha úszni nem tudó kisgyermek van a háznál. Ilyen esetben mindenképpen BIZTONSÁGOSAN EL KELL KERÍTENI a vízfelületet, a balesetek elkerülésének az érdekében.
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://gartnerkert.hu/doc11/

 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.gartnerkert.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap | Kapcsolat

Copyright © 2005-2020 WWW.MAXELINE.HU Kft. | Keresőoptimalizálás, SEO, MXCMS